MAJSEC ISKRA

PRVENSTVO HRVATSKE U KATAMA ZA MLAĐE UZRATE – ISKRI MAJSEC NASLOV DRŽAVNE PRVAKINJE

MAJSEC ISKRA

Osijek, 25.05.2019.

U tehničkoj organizaciji Osječkog karate saveza u višnjevačkoj školskoj sportskoj dvorani održano je 25. svibnja Prvenstvo Hrvatske u katama za mlađe uzrasne kategorije (cicibani, mlađi učenici, učenici i mlađi kadeti).

U konkurenciji  46 klubova iz cijele Hrvatske Karate klub Samobor zauzeo je visoko drugo mjesto po uspješnosti s osvojene dvije zlatne , dvije srebrne i dvije brončane medalje.

Najuspješnija u Osijeku bila je mlađa kadetkinja Iskra Majsec koja se s pet pobjeda osvojila naslov državne prvakinje. Tako je Iskra u 2019.godini za jednu stepenicu popravila svoj prošlogodišnji rezultat kada je bila viceprvakinja države.

ekipa mlađih učenica, a

Sjajne su bile i mlađe učenice (Melani Đukić, Nina Šunjić, Magdalena Bašić) koje su u ekipnim nastupima bile najuvjerljivije i zasluženo postale prvakinje Hrvatske.

EKIPA UČENIKA EKIPA ML.KADETA

Srebrom su se okitili kata ekipe mlađih kadeta (Roko Čuljak, Roko Vuksanović, Luka Lučić) i ekipe  učenika (Fran Jaklenec, Patrik Peld, Antonijo Bašić).

NINA ŠUNJIĆ

Brončano odličje su u Samobor ponjeli i Nina Šunjić ( mlađa učenica) i Luka Lučić (učenik) koji su ovim rezultatom u žestokoj konkurenciji pokazali zavidnu kvalitetu.

LUKA LUČIĆ

Potrebno je spomenuti i četiri petih mjesta koji su s malo sportske sreće mogla biti brončane medalje: učenice ekipno (Nina Šunjić, Tia Blažević, Karla Mandić), Tia Blažević (učenice), Antonijo Bašić (učenici), mlađe kadetkinje ekipno (Iskra Majsec, Karla Mandić, Marija Čuljak). Magdalena Bašić(ml.učenice) i Roko Vuksanović (ml.kadeti) osvojili su solidno 7.mjesto.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *