KARATE KLUB SAMOBOR NA VIKEND PRIPREMAMA

sv.martin , pripreme 2

Sveti Martin na Muri; 23.-25.04.2021.

Proteklog vikenda su odrađene vikend pripreme Karate kluba Samobor u toplicama Sv.Martin na Muri, a u sklopu priprema za nastup na prvenstvu Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore.

Pripreme su bile naporne, ali su protekle u odlučnoj atmosferi i postignut je osnovni cilj takvog vida okupljanja. Forma sportaša se polako, ali sigurno podiže i ide u željenom smjeru s obzirom da se 08. i 09. svibnja u Samoboru održava prvenstvo Hrvatske u borbama za kadete, juniore i mlađe seniore.

Obzirom da je Karate klub Samobor domaćin državnog prvenstva, želja je vodstva kluba da se i na sportskom i organizacijskom planu postignu dobri rezultati te opravda povjerenje Hrvatskog karate saveza koji je organizaciju ovog važnog natjecanja povjerio Samoboru.

 Ana Lenard i Sadea Bećirović ulaze u sam finiš pripremnog perioda pred nastup na seniorskom prvenstvu Europe koje se održava u našem Poreču od 19. do 23. svibnja.Obje su naslovima državne prvakinje prošlog vikenda osigurale svoj nastup pod hrvatskim grbom na najvećem kontinentalnom prvenstvu.

Anu od 11. o 13. lipnja očekuje još jedan veliki sportski izazov , a to je nastup na kvalifikacijskoim turniru za Olimpijske igre koji se održava u Parizu. Šanse nisu male i biti će sve podređeno da Ana ode u Tokyo i osvoji odličje za Hrvatsku i Samobor.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *