Majsec Iskra

ISKRA ZLATNA NA CROATIA OPENU

Rijeka; 30.09.2018.

Iskra Majsec

U organizaciji Karate kluba Tad i Hrvatskog karate saveza, ovog je vikenda (28.-30.09.) održan 18. po redu Croatia Open. Na natjecanju je sudjelovalo preko 1900 sportaša koji su pokazali iznimnu kvalitetu te nije bilo nimalo lako doći do medalje. Karate klub Samobor osvojio je tri medalje – 1 zlato, 1 srebro i 1 broncu.

Naša katašica, Iskra Majsec konstantno pokazuje svoju kvalitetu, a ovaj vikend potvrdila ju je osvojivši zlatnu medalju u kategoriji mlađih kadetkinja. Iskra je nakon pet uvjerljivih pobjeda ponovno pokazala svoj veliki talent i potpuno zasluženo stala na najviše pobjedničko postolje te pokazala da se od nje u budućnosti mogu i dalje očekivati sjajni rezultati.

Melani Đukić

Srebrnu medalju u kategoriji cicibanki osvojila je mlada Melani Đukić. Nakon što je ove godine postala viceprvakinja Hrvatske, Melani je svoj talent pokazala i na ovom veoma jakom natjecanju s tri uvjerljive pobjede.

Nina Šunjić

Nina Šunjić je veoma dobrim nastupima osvojila brončanu medalju u kategoriji mlađih učenica. Da je bilo malo više sportske sreće, medalja je mogla biti i nekog drugog sjaja, ali s obzirom na konkurenciju ovo je svakako izvrstan rezultat.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *