Roko Vuksanović

XVI. ZAGREB KARATE FEST

Roko Vuksanović

Zagreb, 25.11.2018.

Ovog vikenda održan je 16. po redu Zagreb Karate Fest, a natjecanje je okupilo oko 200 natjecatelja. Karate klub Samobor nastupio je sa 18 kataša koji su osvojili čak 16 medalja – 4 zlata, 6 srebra i 6 bronci.

Najuspješniji je bio sve bolji ROKO VUKSANOVIĆ osvojivši zlatnu medalju u kategoriji učenika i srebrnu medalju u kategoriji mlađih kadeta.

Zlatne medalje, ostvarivši dvije uvjerljive pobjede osvojila je i TIA BLAŽEVIĆ u kategoriji učenica B. Jednakim sjajem okitio se i sve bolji ROKO ČULJAK u kategoriji učenika B.Kata tim učenika u sastavu Vuksanović, Čuljak, Lučić svojim su odličnim nastupom također stali na najviše postolje.

Emma Fresl Stela Jelić

Srebrnu medalju je na svom prvom natjecanju osvojila STELLA JELIĆ u kategoriji mlađih učenica B. Njezina klupska kolegica, inače aktualna viceprvakinja Hrvatske, MELANI ĐUKIĆ, ovoga se puta morala zadovoljiti srebrnom medaljom u kategoriji cicibanki dok se ANDRIJA VUKSANOVIĆ ovoga puta također morao zadovoljiti medaljom istog sjaja u kategoriji mlađih učenika. U kategoriji učenika, srebrom se okitio sve bolji LUKA LUČIĆ dok je to u kategoriji učenika B uspjelo i ANTONIJU BAŠIĆU.

Brončanu medalju, svojim odličnim prvim nastupima osvojila je i naša najmlađa natjecateljica EMMA FRESL u kategoriji cicibanke B. Isto je uspjelo i NINI ŠUNJIĆ u kategoriji mlađih učenica i učenica. FRAN JAKLENEC svoje brončano odličje osvojio je u kategoriji mlađih učenica, PATRIK PELD u kategoriji mlađih učenika B i MARIJA ČULJAK u kategoriji učenica B.

Usprkos veoma dobrim nastupima NIKA FRESL I ALBENA ČIČKA na svom prvom natjecanju ipak nisu uspjele stati na pobjedničko postolje. Nedostatak sportske sreće imali su i Karla Mandić, Magdalena Bašić i Luka Kos.

Bašić, Čuljak, Peld, Jaklenec

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *