ZLATNI KADETI; Novigrad 2018

KADETI OBRANILI NASLOV PRVAKA HRVATSKE, JUNIORKE SREBRNE, JUNIORI BRONČANI

ZLATNI KADETI; Novigrad 2018

Novigrad, 09.12.2018.

U Novigradu se u nedjelju 09. prosinca održalo ekipno prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore u borbama te za kadete, juniore i mlađe seniore u katama.

Natjecanje su otvorile juniorke u sastavu Madgdalena Šuflaj, Mia Greta Zorko i Paula Šogorić te već na početku natjecanja razveselile stručni stožer Karate kluba Samobor osvajanjem srebrne medalje. Cure su odlično odradile svoje mečeve te je malo falilo da se popnu na još višu stepenicu pobjedničkog postolja.

JUNIORKE; PH NOVIGRAD

Juniori u sastavu Jurica Runtas, Dario Gluhinić, Jakov Fember i Petar Jednar su vrhunskim borbama osigurali samoborskom klubu i drugu ekipnu medalju, onu brončanog sjaja. Nakon poraza od kolega iz Velike Gorice Samoborci su kroz repasažne borbe došli do željene medalje.

BRONČANI JUNIORI; Novigrad 2018

Na kraju su na tatami izašli kadeti u sastavu Ivan Terihaj, Dario Szel, Mislav Blažeković i Dino Šimunec koji su s tri suverene pobjede ponovili prošlogodišnji uspjeh te osvojili titulu ekipnog prvaka Hrvatske. Dečki su ponovno pokazali svoju kvalitetu i zasluženo stali na tron najuspješnijih karate klubova Hrvatske te na najbolji način zaokružili natjecateljsku sezonu u 2018.godini.

LUCIJA GEČEVIĆ, na postolju,Novigrad 2018

U katama je Lucija Gečević u konkurenciji mlađih seniorki osvojila brončano odličje, a Nika Jelen je ostala na korak do medalje u kadetkinjama i juniorkama osvojivši peto mjesto.

Karate klub Samobor je statistički  najuspješniji klub u borbama na ovom državnom prvenstvu u Novigradu.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *