ANA (desno) u MEČU PROTIV GWENDOLINE

ANA ODLIČNA U PARIZU

ANA (desno) u MEČU PROTIV GWENDOLINE

 

Na prvoj ovogodišnjoj Premier ligi koje se održala u Parizu nastupila je i reprezentativka Karate kluba Samobor Ana Lenard.

U krugu najboljih svjetskih karateka iz čak 92 države Ana je imala odličan nastup, ali ju je ovog puta sportska sreća napustila.

U prvom kolu samoborska sportašica suvereno pobjeđuje vrlo nezgodnu predstavnicu Kineskog Tajpeha Yu Yan Yi rezulatatom 3:0.

U drugom kolu prepreka joj je bila trenutno najbolja Francuskinja Philippe Gwendoline koja je,  osim što ima najviše sportske kvaliteta,  imala  i vjetar u leđa publike pa i sudačkog panela.

Ana je  tijesno izgubila od Francuskinje i onda se dogodio i njen neočekivan  poraz u polufinalu čime je pala u vodu nada u repasaž  i prilika za osvajanjem bronce. Šteta jer Ana je u Parizu bila jako dobra i spremna za najviše dosege.

Ovaj nastup Ane Lenard u Parizu vraća nadu u njen  vrhunski rezulatat na predstojećm prvenstvu Europe u Bakuu (25.-29.ožujak), ali i na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre koji će se održati od 05. do 08. svibnja.

Slijedeći Anin nastup biti će u Dubaiu na turniru Premier lige od 04. do 06. veljače.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *