ZAJEDNIČKA, Fužine

KARATEKE SAMOBORA NA PRIPREMAMA U FUŽINAMA

ZAJEDNIČKA, Fužine

Fužine; 08.-13.08.2020.

U organizaciji Karate saveza Primorsko goranske županije u Fužinama je od 08. do 13. kolovoza održan karate kamp za karate klubove županije , ali i prijateljskih karate klubova iz drugih sredina.

Polaznicima kampa se pridružilo i jedanaest samoborskih karateka kojima su ove pripreme poslužile kao odličan uvod u karate treninge s obzirom da se do tada radilo u Samoboru isključivo na podizanju fizičkih sposobnosti sportaša.

U odličnom radnom ozračju i prijateljskoj atmosferi na treninzima je sudjelovalo čak 17 reprezentativaca  kadetskog, juniorskog i seniorskog uzrasta tako da je kvaliteta natjecateljki i natjecatelja bila na izuzetno visokom nivou. Među njima je bilo i sedmero nositelja medalja s najvećih karate smotri, europskih i svjetskih prvenstava.

Po povratku iz Fužina nastavljaju se ljetne pripreme u Samoboru sve do početka prvog turnira koji bi se trebao održati 05. rujna u Čakovcu (Međimurje open).

Do tada neke od samoborskih karateka očekuju još i vikend pripreme nacionalne reprezentacije koje se održavaju u Svetom Martinu na Muri od 20. do 23. kolovoza.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *