ANA I SADEA, Tuzla

Ana pobjedama do titule pobjednice na Tuzla openu

ANA I SADEA, Tuzla

Nakon poduže natjecateljske pauze koju je nametnula korona pandemija hrvatska seniorska nacionalna reprezentacija je konačno odradila službene mečeve u sklopu priprema za prvenstvo Europe koje će se u svibnju održati u Poreču.

U petak 26.02. u Daruvaru su odrađeni kontrolni mečevi protiv reprezentacije Srbije kojima je ovo također bio prvi međunarodni ogled nakon zatvaranja sporta uzrokovanim pandemijom.

U Daruvaru je bilo itekako vidljivo da natjecateljima nedostaju pravi mečevi te je neophodno do prvenstva Europe organizirati što više natjecanja i službenih  nastupa.

Samoborska reprezentativka Ana Lenard je u Daruvaru protiv djevojaka iz Srbije odradila tri meča te u sva tri rutinski odnjela pobjede pokazavši sigurnost i trenutnu dobru spremu.

Dan poslje Hrvatice i Hrvati su otišli do Tuzle gdje su sudjelovali na jakom međunarodnom turniru Tuzla open.

Ana Lenard je i u Tuzli pokazala svoju kvalitetu te je u četiri susreta ostvarila isti broj pobjeda čime je svojila zlatno odličje u svojoj težinskoj kategoriji ( do 61 kg).

Potrebno je spomenuti i Sadeu Bećirović koja trenira u KK Samobor nepunu godinu dana. Sadea je protiv reprezentacije Srbije ostvarila dvije pobjede u dva meča, a u Tuzli je došla do naslova viceprvakinje u kategoriji do 68 kg.

I Ana i Sadea polako, ali sigurno ulaze u dobru formu, a do prvenstva Europe preostalo je još dovoljno vremena do optimaliziranja forme.

 

ANA I SADEA, Tuzla 2

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *