Lucija Gečević

LUCIJA GEČEVIĆ I ISKRA MAJSEC ZLATNE U BANJA LUCI

Lucija Gečević Iskra Majsec

6. GRAWE ENERGIJA KUP 2018
Banja Luka 03.11.2018.

U subotu 03.studenog šestero „kataša“ Karate kluba Samobor nastupilo je u Banja Luci na 6. po redu GRAWE ENERGIJA KARATE KUPU koji je i ove godine okupio veliki broj karateka iz 11 zemalja ( 1269 iz 97 klubova). Ovaj turnir svake godine kvalitativno i kvantitativno raste i ulazi u sam vrh najkvalitetnijih karate natjecanja u regiji zahvaljujući velikoj energiji i entuzijajmu vrijednih organizatora iz Karate klub Grawe Energija.
Karate klub Samobor se u Banja Luku uputio s natjecateljima u katama koji su još jednom dokazali vrijednost samoborske škole karatea.
Lucija Gečević je nakon dva osvojena turnira ( Beograd i Križ) uspjela stati na pobjedničko postolje seniorki i na ovom prestižnom turniru te je svojim nastupom na tatamiju u Banja Luci potvrdila vrhunsku formu. Pobijedila je u konkurenciji seniorki, dok je bila srebrna u konkurenciji juniorki učinivši malu grešku u finalnom izvođenju svoje kate.
Svoj veliki napredak i sportski razvitak potvrdila je i Iskra Majsec u konkurenciji mlađih kadetkinja te je stala na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja ovog prestižnog turnira.
Korak do zlata ostala je sve bolja i bolja Nika Jelen koja u zadnje vrijeme osvajanjem medalja naplaćuje svoj veliki trud i upornost na treninzima.Nika je Izgubila tek u finalnom susretu protiv BiH predstavnice te time osvojila srebrno odličje.
Uspješnom nastupu Samoborki pridužila se i talentirana Nina Šunjić koja je osvojila brončano odličje u konkurenciji učenica.
Ovog puta su bez medalje ostali Melani Đukić i Roko Vuksanović,ali su imali vrlo dobar nastup

Nika Jelen Nina Šunjić

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *