Peld

15. KUP SV. NIKOLE

Peld

 

Ovog je vikenda u Varaždinu održan 15. Kup sv.Nikole u Varaždinu. Natjecanje je okupilo 485 natjecatelja iz 50 klubova i tri države. Karate klub Samobor osvojio je ukupno 14 medalja – 4 zlata, 2 srebra i 8 bronci.

Najuspješniji je bio Patrik Peld u kategoriji učenika B kao i njegov klupski kolega Borna Šunjić u kategoriji mlađih kadeta -48 kilograma.
Medaljom istoga sjaja okitila se ekipa učenica u sastavu Šunjić Nina, Bašić Magdalena i Đukić Melani kao i ekipa učenika u sastavu Peld Patrik, Jaklenec Fran i Vuksanović Andrija.

Šunjić Borna

Srebrne medalje osvojili su Emma Fresl u kategoriji cicibanki i ekipa ml.učenica u sastavu Fresl Emma, Đukić Melani, Čička Albena.

Brončane medalje osvojili su Nina Šunjić u kategoriji učenica, Roko Vuksanović i Luka Lučić u kategoriji ml.kadeta i Tia Blažević u kategoriji ml.kadetkinja. U borbama isto je uspjelo Emi Drašković u kategoriji ml.učenica -36 kilograma, Jakovu Udovčiću u kategoriji ml.učenika -34 kilograma i Roku Cirnskom u kategoriji ml.kadeta -41 kilogram.

Učenice

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *