prvakinje s trenerom

SAMOBORKE PONOVNO NA TRONU HRVATSKE

prvakinje s trenerom

Varaždin; 23.11.2019.

U gradskoj varaždinskoj sportskoj dvorani Arena održano je ekipno prvenstvo Hrvatske u borbama za seniore.

Samoborke su s dvije furiozne borbe osvojile titulu prvakinja Hrvatske te klubu iz Samobora pridodale još jednu vrijednu i laskavu titulu. Ekipa je bila u sastavu : Ana Lenard, Sadea Bećirović, Magdalena Šuflaj I Silvija Buzaljko.

U prvom meču Karate klub Opatija predvođen legendarnim curama hrvatskog karatea (Azra Saleš i Ivona Tubić) nije mogao pružiti ozbiljan otpor našim utreniranim i dobro raspoloženim curama tako da je pobjeda osigurana već u prve dvije borbe ( 1. Magdalena Šuflaj 3:0; 2.Sadea Bećirović 1:0). Ana Lenard nije ni morala izaći na tatami.

U finalnom susretu protiv odličnih cura iz KK Hercegovine dominacija je nastavljena te pobjeda ni u jednom trenutku nije došla u pitanje.

U  prvoj borbi Ana suvereno i bez većih napora pobjeđuje rezultatom 3:0 čime potvrđuje svoju odličnu formu.

U drugoj borbe mlada, tek 17 godišnja samoborska nada Magdalena Šuflaj, ne uspijeva više od poraza 1:3 protiv starije I iskusnije reprezentativke, ali i s ovim porazom donosi mir u redove ekipe pred treći odlučujući meč,

U trećoj odlućujućoj borbi Sadea Bećirović pokazuje svu svoju kvalitetu te bez većih potresa sigurno pobjeđuje odličnu suparnicu iz KK Hercegovine visokim rezultatom 9:3.

Iduće nedjelje se u sportskoj dvorani u Jelkovcu održava ekipno prvenstvo Hrvatske u borbama za kadete i juniore te u katama za kadete, juniore i mlađe seniore,

Ekipa samoborskog kluba spremno očekuje izlazak na tatami  te juriš na još poneku državnu medalju čime će se zaključiti jedna od najplodonosnijih godina samoborskog karatea.

EKIPNO PH, VŽ, postolje

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *