Ana Lenard, Čačak 2021

ANI ZLATNI POJAS ČAČKA

Ana Lenard, Čačak 2021

Čačak; 27.03.2021.

Samoborska reprezentativka Ana Lenard u žesnkoj konkurenciji i japanski predstavnik Suzuki u muškoj konkurenciji pobjednici su prestižnog turnira  tradicionalnog 50. po redu Zlatnog pojasa.Ana je do prestižnog naslova pobjednice Zlatnog pojasa došla pobjedom protiv Tajlanđanke japanskog podrijetla, dok je Japanac bio bolji od domaćeg reprezentativca.

U popodnevnim satima subotnjeg turnira Ana je nastupila i u svojoj težinskoj kategoriji do 61 kg  u kojoj je s dvije pobjede i jednim neriješenim mečom zauzela prvo mjesto u svojoj grupi,  a u finalnom susretu je izgubila zbog tzv. prednosti prvog boda nakon krajnjeg rezultata 2:2.

Turnir u Čačku je bio izuzetno kvalitetan  i dobro organiziran te organizator zaslužuje sve čestitke za napore koje je uložio u organizaciju natjecanja kako bi sve proteklo na najbolji mogući način.

Hrvatska je u Čačku nastupila u proširenom sastavu, a sam nastup je bio na vrlo visokoj kvalitetnoj razini koja obećaje dobar nastup hrvatske reprezentacije na prvenstvu Europe u Poreču ( 19.-23. svibanj 2021.)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *